Ballonvaren in de provincie Utrecht?

Eclipse Ballooning een enthousiast bedrijf met specialiteit provincie Utrecht. De richting van een ballonvaart kunnen we niet bepalen en zijn volledig afhankelijk van de windrichting. Wel kunnen we een startplaats bepalen en daarom redelijk een gebied bepalen wat u altijd al eens van bovenaf wilde bekijken. Zie onze foto pagina waar vele plaatsen van provincie Utrecht bevaren zijn.

Door de diverse startplaatsen in onze regio, bereiken we het grootste gedeelte van de provincie Utrecht.  In de Provincie Utrecht beschikken wij over de volgende startplaatsen:

Vanuit 8 parken in Utrecht: Overvecht, Park Lepelenburg, Park Transwijk, Papendorp, Amaliapark De bilt, Groenekan, Hilversum, Scherpenzeel, Nieuwegein, houten,  Amersfoort, Deil en delen van de vechtstreek, Westbroek.

Uiteraard kunnen we in overleg met U een eigen startplaats bepalen. Vrije ruimte van 50 bij 50 meter en geen hoge obstakels in de buurt zijn goede startplaatsen.

 

Eclipse staat voor het mooiste beeld vanaf de aarde bij een zon’s verduistering, Alles op 1 lijn aarde, maan en zon.

Met ballonvaren draaien we het net even om en hebben zicht vanuit de ballon over aarde en zon, het mooiste beeld.

Onze eigen ballon vloot is bescheiden en bestaat uit de PH-WLD, een 3 persoons Cameron A105 type en de PH-RTF ook wel de Rick genoemd, een 6 persoons Cameron Z140. Uiteraard hebben we mogelijkheden om meerdere ballonen in te schakelen bij grotere gezelschappen.

eclipse
Logo02
PH-WLD

Cameron A105, 3 personen PH-WLD

Cameron Z140, 6 personen PH-RTF

Rick
Utrecht1

Ballonvaart bedrijf

Centraal gelegen in het midden van het land met vele vertrek locaties in de provincie Utrecht.

Eclipse Ballonvaarten, info@ec.nl Schutmeesterweg 34, 3615 CD Westbroek (tussen Utrecht en Hilversum) 0346-281177 tussen 13:30 en 21:00 Bereikbaar.

Eclipse Team

Rick de Groot

De eerste keer dat ik een ballonvaart meemaakte werd ik gegrepen door de rust, de authenticiteit van een ballonvlucht en het werkelijk schitterende uitzicht over Nederland zonder motorgeronk

Het werd natuurlijk niet de wereld rond in 80 dagen, maar het gevoel van vrijheid en rust werd zo verslavend dat ik zelf piloot geworden ben. Inmiddels heb ik deze mooie hobby uitgebouwd tot Eclipse Ballooning. De fantastische reacties geven mij altijd weer het gevoel dat ik had, toen ik voor het eerst in een luchtballon stapte.

Rick heeft internationale ervaring in onder ondere: Italy, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Schotland maar vaart het liefst in zijn eigen provincie Utrecht met zijn eigen Rick ballon.

Eclipse Team met: Gert, Ruud, Rick, Marco, Hein en Co

Rick2
erkend piloot2204
zomer 200702
Logo04
PBN_logo_nieuw_A200
facebook-logo